Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Så firas bronshjältarna - blir varken "Kungsan" eller "Rålis"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Sveriges nya bronshjältar ska firas på fotbollsgalan.

Men det blir ingen folkfest i Kungsträdgården eller Rålambshovsparken.

- För kort varsel, säger SvFF:s Camilla Hagman till fotbollskanalen.se.

Det svenska U17-landslaget bjöd på en fin uppvisning och dominerade mot Argentina i VM-bronsmatchen i Abu Dhabi. Nu lär det bli feststämning för lagets del och sedan väntar givetvis ett glatt mottagande i Sverige. På måndag dyker de upp vid den årliga fotbollsgalan i Stockholm, men däremot kan fotbollskanalen.se berätta att det inte blir något firande av det mer folkliga slaget, vilket varit fallet vid andra turneringsframgångar. Många minns såklart det klassiska supporterhavet 1994 då USA-laget som kom trea i senior-VM hyllades av tiotusentals.

- Med U17-killarna blir det naturligtvis fokus på fotbollsgalan nu på måndag, det är så vi har planerat, säger SvFF:s marknadsansvariga Camilla Hagman till fotbollskanalen.se.

Ni dubblerar inte med någonting i utomhusmiljö?

- Nej, det har varit alldeles för kort varsel för det. De ska ju resa hem till sina hemmiljöer och nu när fotbollsgalan är så nära förestående passar det utmärkt. De ska uppmärksammas där förstås.

Kommer ni att göra något gemensamt med bronslaget -94?

- Jag kan inte svara på vad som händer i detalj, för vi är mitt uppe i planeringen. Du får vänta och se på galan helt enkelt.

Publicerad 2013-11-08 kl 16:12
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons