Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Skadad Guidettis EM i farozonen - Allbäck: "Guidetti trodde inte att det var allvarligt

Foto: Scanpix

John Guidetti

John Guidetti riskerar att missa resten av säsongen, med sommaren EM i farozonen. Landslagets Marcus Allbäck tror och hoppas att det inte är allvarligt.
– Jag hade sms-kontakt med John och han trodde inte att det var för allvarligt, säger Allbäck.

John Guidetti har drabbats av en skada som i värsta fall kan utesluta honom från sommaren EM. Holländska Algeemen Dagblad uppger att svensken kan missa resten av säsongen, vilket  kunna innebä att EM skulle kunna vara i fara.

– Han har en infektion på nervsystemet på grund av ett virus. Vi kan inte riktigt säga hur länge han kommer att vara borta, säger Feyenoords presschef Gido Vader till fotbollskanalen.se.

Viruset har orsakat en infektion i nerverna i Guidettis högerben. Den påverkar känseln och kraften i benet. Landslagets players manager, Marcus Allbäck, hade kontakt med Guidetti under onsdagen.

– Jag hade sms-kontakt med John i går och de håller på och undersöker vad det kan vara. Men då kändes det inte som att han trodde att det var så allvarligt, säger Marcus Allbäck till fotbollskanalen.se.

Feyenoords presschef manar också till lugn även om det råder oklarheter kring skadan.

– Jag tycker inte att vi ska ta ut något i förskott med att säga att EM skulle vara i fara, vi tar det en dag i taget och ser vad som händer. Han vilar nu och det viktigaste är att han blir frisk, det är inte så mycket mer att göra eftersom det är ett virus, säger presschefen Gido Vader.

Publicerad 2012-04-26 kl 12:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons