Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Spelbolag tar rygg på Svenska Spel - stoppar spel på division 2-matcher

Sverige

För några dagar sedan gav Svenska Spel beskedet att man stoppar spel på matcher i division 2 södra Svealand.
Nu tar Unibet rygg på Svenska Spel och gör samma sak.

Foto: Bildbyrån

För omkring en vecka sedan rapporterade Dagens Nyheter att Svenska Fotbollförbundet ville se spelstopp på matcher i division 2 södra Svealand då 13 matcher misstänks för att ha varit riggade.

- Det går inte att blunda för de problem vi ser. Eftersom vi inte längre kan garantera att de kvarvarande matcherna i serien avgörs enligt sportslig rättvisa vill vi att spelbolagen omedelbart stoppar allt spel på serien. Det handlar ju även om spelbolagens trovärdighet gentemot sina kunder, sa förbundets generalsekreterare Håkan Sjöstrand till tidningen då.

Dagen efter nyheten kom Svenska Spel med beskedet att man stoppar spel på matcher i serien och nu tar spelbolaget Unibet rygg på initiativet.

Annons

I ett pressmeddelande skriver att Unibet att man efter sommaruppehållet i serien inte kommer att erbjuda någon vadhållning på de kvarvarande matcherna i serien och hänvisar till SvFF:s inställning i frågan.

Publicerad 2019-08-01 kl 13:04

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto