Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Svensson arg på ungrarna: De kan ha det här

BUDAPEST. Anders Svensson var ilsken efter segern.
På ungrarna:
- Håller på och filmade och kastade sig, säger han.

Anders Svensson var för andra gången med om en dramatisk vinst i Budapest. Även denna gång var det Zlatan Ibrahimovic som avgjorde:
- Helt overkligt. Jag ser Rasmus slå bollen och tänker: ”Vad fan Rasmus, den går inte fram”. Och så tittar jag upp igen och så är Zlatan fri. Dessutom får han en dålig första touch och sedan motlägg och mål. Skönt och jävligt rättvist.
- Det kan de ha.

Ännu ett sent mål – hur ser du på det? - Vet inte om vi avgjort en match så här sent under min tid i landslaget, blev in ens avspark efter det. Jävligt gött. Det kan de ha.

Det kan de ha – hur menar du? - Hålla på filma och kasta sig och greja. Jag var helt vansinnig. Hör inte hemma i fotboll. Så jag är irriterad.

Anders Svensson var också frustrerad över att Sverige inte avgjort matchen när Ungern får straff:
- Fruktansvärt. Det borde stå 3-0 till oss vid straffen, första 25 är vi helt överlägnsa och radar upp chanser. Otroligt att vi inte gör fler mål. Sedan får de straffen och gör 1-1, då är det tungt och det blir lite desperat. Inget ordnat spel, men rättvisa skpiades.

Varför gör ni inte mer mål? - Jag vet inte, det är små marginaler. Vi träffar ribban, han tippar ett soktt i stolpen, svårt att säga. Vi skapar chanser i varje fall och vi gör två på bortaplan så det är okej.

Chanserna att nå VM? - Chansen att ta förstplatsen är minimal och då hade det varit bättre att Danmark hade vunnit. Vinner vi alla matcher som vi har kvar så går vi till VM, om man räknar med playoff då. Vi har det i egna händer och det är bara att köra på.

Publicerad 2009-09-06 kl 00:39
Annons
Annons
Annons