Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sveriges smäll inför EM-kvalet - Zlatan kan missa Estland-mötet

Sverige

Här är Sveriges smäll - fem dagar innan EM-kvalet.
Zlatan Ibrahimovic kan missa matchen mot Estland.
- Han har problem med halsen, säger Erik Hamrén.

På torsdag spelar Sverige hemmamatch mot Estland som är ett genrep inför den viktiga EM-kvalmatchen mot Österrike. Nu står det klart att Zlatan Ibrahimovic riskerar att missa mötet med Estland.
- Alla är tillgängliga, men det är ett frågetecken för Zlatan. Han var med i 30 minuter i dag. Han har problem med halsen. Jag hoppas och tror att det ska vara okej i morgon, men i dag hade han problem med sin hals, säger Erik Hamrén.

- Han har fått behandling för det i dag. när det är halsont ska man vara försiktig så att inte hjärtat får jobba på max. Vi får se vad som händer under dagen och natten, säger Hamrén.

Annons

- Annars kan alla vara med. Men Andreas Isaksson kommer inte att spela, han kommer att vila.

Erik Hamrén menar att det blir svårt att spela ihop ett lag eftersom matchen är så tätt inpå mötet med Österrike. Flera spelare kommer att få chansen.
- Jag vill testa en del. Det kommer att bli en mix, men jag kan inte spela ihop ett lag. Kanske kan jag spela ihop någon lagdel, men inte ett helt lag. Jag vill också testa de här tre debutanterna som jag har tagit ut, alla kommer att få speltid mot Estland, säger Hamrén som syftar på Branimir Hrgota, Emil Forsberg och Nabil Bahoui.

- Vi kommer att spela 4-3-3. Det är viktigt med våra kanter så att vi kan hota. Ola och Zlatan kan gå i djupet själva. Det är viktigt att vi måste ha löp runt omkring. Med Hrgota blir det lite annorlunda eftersom han mer går på djupet. Jag vill se att våra idéer fungerar så bra som möjligt.
Annons
Publicerad 2014-09-03 kl 13:12

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto