POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE
11å

Träningen avslutad - fansen skrek på Zlatan

TIRANA. Landslaget har ett träningspass före VM-kvalpremiären mot Albanien.
Fotbollskanalen.se är på plats.
Följ träningen här med start 18.45.

19.50 Massor av fans väntar utanför arenan när svenskarna kliver på bussen för färd någon minut till hotellet. Naturligtvis är det Zlatan som drar mest folk och efter han satt sig på bussen är det drag och det skriks om ”Juve” och ”Milan”

19.42 Gräsmattan är bra, enligt Pontus Kåmark, TV4:s expert, däremot är det lite mörkt på arenan trots elljus. När svenskarna kliver av släcker man ner allt direkt, antagligen för att spara el.

19.38 Lars Lagerbäck blåser av träningen och spelarna släntrar av. En rätt lång tid av stretching efteråt medan ledarna samlar in bollar.

19.34 Petter Hansson räddar ett tungt skott från Ibrahimovic med kroppen, men andra gången får Inter-anfallaren den förbi backen och sätter in 2-1.

19.30 Daniel Andersson är inte nöjd efter att Ibrahimovic gått in hårt i en duell.

19.22 Hela passet rundas av med spel på en planhalva med fyra små mål. Spelarna får bara röra bollen två gånger åt gången. Mellberg, Ibrahimovic, Källström, Linderoth är ett tungt lag även om Larsson, Andersson och Hansson sliter hårt i sitt gäng.

19.20 Olof Mellberg avslutar avslutningsövningen genom att trycka in bollen i mål. Därmed vann utespelarna över målvakterna.

19.18 Andreas Isaksson verkar onekligen ha formtoppat sett till räddningarna han gör. PSV-målvakten ser grymt vass ut.

19.16 Skiften på kanterna så att von Schlebrügge och Viktor Elm kliver ut till vänster och Stoor och Holmén tar över till höger.

19.13 Holmén gör ett grymt mål på vänstervolley som får Roland Andersson att bara skrika: "Oooojjj".

19.11 Isaksson gör en grym handparad på en kall styrning av Henrik Larsson.

19.10 Roland Anderssons barska stämma överröstar som vanligt de flesta inne på arenan.

19.09 Henrik Larsson avslutar först och styr in bollen i mål.

19.08 Dags för avslutningsövning för kantspelare matar in inlägg mot tre framrusande spelare som sedan avslutar på målvakterna. Det är Larsson och Nilsson till höger och Wendt och Safari till vänster. Wiland och Isaksson skiftar med varandra i målet.

19.03 Andhämtning och stretching för utespelarna.

18.55 Fysiologen Paul balsom kör uppvärmingen med diverse olika övningar för att få fart på benen. Spelarna är en för lite för att kunna köra fem gruppen med fyra i varje med boll så en av ledarna får kliva in i en av grupperna

18.50 Johan Wiland och målvaktstränaren Lennart Ljung står och slår inlägg på Andreas Isaksson. Som vanligt kör målvakterna för sig.

18.46 Alla 21 spelare är med och tränare på den klassiska miljöträningen. Det vill säga att man vill träna på matcharenan samma tid som det är avspark och med strålkastarna tända så att man ska ta in hur det är när det väl blir match.

18.44 Mycket folk är samlade utanför Qemal Stafa-stadion i Tirana som ligger en minuts promenad från det svenska spelarhotellet. Verkar vara ett stort intresse att se när Sverige tränar, men de kommer inte in på arenan som är typisk öststatsmässig som är sliten med öppna läktare..

Publicerad 2008-09-05 kl 20:27
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå