Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE
10å

Träningsrapport: Rosenberg blev förbannad på Kim

Rapport från onsdagens träning med det svenska fotbollslandslaget.

14.21 Träningen är slut och spelarna samlas i den vanliga ringen och tackar. Rosenberg och Källström står var för sig.

14.17 Kim Källström är verkligen tänd och kanske till och med för tänd. Han trycker in ett långskott bakom Wiland. De gamle leder nu stort. Läget mellan Rosenberg och Källström har lugnat ner sig.

14.14 Kim Källström slaktade Markus Rosenberg bakifrån och anfallaren åkte rakt in i Shaaban. Efteråt är Rosenberg vansinnig på Källström och får hållas ifrån Källström av Shaaban som går emellan. Onekligen hett.

14.12 Allbäck rullar in 1-0 efter bra djupledsboll att Källström till Dorsin som spelade fram målskytten.

14.10 Första applåderna på Cornaredo efter att Kim Källström dunkat en halv bicykleta i ribban. Grym träff med vänstern och Wiland hann inte med.

14.05 Efter en del avslutningar är det dags för spel där ynglinarna Wiland, Granqvist, Rosenberg och Stoor möter veteraner som Shaaban, Källström, Majstorovic, Allbäck och Linderoth. Gamlingarna har en avbytare. Den som hörs mest är givetvis Roland Anderssons vars stämma överröstar det mesta.

13.50
Roland leder avslutningsövning där spelarna rör sig runt målet längs med koner. Shaaban och Wiland avlöser varandra i mål.

13.43 Aningen avslagen träning. Väldigt tyst från läktaren där svenska fans och intresserade Lugano-bor tagit plats. Däremot är det full fart på de spanska journalisterna som nu anslutit. De vill veta allt om Sverige i allmänhet och Zlatan i synnerhet. De är segersäkra. Det talas om en kort träning och att Zlatans presskonferens börjar strax efter 14-tiden. Den ser du direkt i TV4 Sport eller på Fotbollskanalen.se.

13.38 Efter en dag av solsken och värme kommer det in tunga och mörka moln över Stadio Cornaredo i Lugano. De nio utespelarna kör passningsövningar. De två målvakterna får utstå skott av Lennart Ljung.

13.36
Roland Andersson är lika engagerad som vanligt. Skriker och gormar. Även Lars Lagerbäck är med och övervakar.

13.15 Landslagets reserver är sena ut till träningen. Det är alla som inte startade i går förutom Johan Elmander. Det vill säga: Källström, Stoor, Shaaban, Dorsin, Mahstorovic, Rosenberg, Allbäck, Linderoth, Granqvist, Wiland och Seb Larsson. De andra tolv kör rehab på valfri plats.

12.50 Det väller in Lugano-bor och svenska fans till den sista öppna träningen landslaget kör. En del av de lokala ungdomarna talar på italienska om att de ska se ”Ibra”. Tyvärr är han inte med och kör. Dagen efter match är det bara reserverna.

Publicerad 2008-06-11 kl 14:26
Annons
Annons
Annons