Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

TV: Chippens framtid oklar: Mjällby, sluta eller spela i Arabvärlden

Nästa

Avbryt
Försök igen

"Chippen" tränar med landslaget i Abu Dhabi.

ABU DHABI. Christian Wilhelmsson tränade med landslaget.

Blågult är inget han tänker på- utan på om han ska spela vidare:

- Det kan bli en flytt till sommaren, säger han.

Christian Wilhelmsson har under en tid dragits med skadeproblem. Men nu är 34-åringen åter skadefri och tillbaka i full träning. Under dagen tränade han med landslaget, som är på plats i Abu Dhabi.

- Känns jättebra jämfört med hur det var innan. En sena under tån var av. Jag spelade på sprutor, men det hjälpte in så mycket. Men nu känner jag mig fit och i bra form, säger han.

"Chippen" har för tillfället ett halvår kvar på sitt kontrakt med Baniyas FC. Vad som händer sen är högst oklart. Men det kan bli en flytt redan nu i januari.

- Vi får se vad som händer. Vi trivs väldigt bra och sådär. Antingen blir man kvar fyra månader kvar till och kör kontraktet. För flytta vill vi nog inte göra just nu. Så kanske det blir flytt till sommaren.

Men att det blir en flytt hem till Sverige är långt ifrån säkert. Ett klubbyte inom regionen skulle även kunna bli aktuellt.

- Just här trivs vi bra. Familjen trivs vi bra. Vi har flyttat ganska mycket den senaste tiden, så det kan vi tänka oss att bli kvar här och köra på här, säger han.

Finns det ett intresse för dig här?

- Jag har ju inte spelat eftersom jag är tillbaka från opperation och ingen har sett mig på ett tag. Så jag vet inte riktigt, säger han.

Börjar Mjällby bli ett alternativ?

- Ja, så länge jag har något att tillföra kan det bli aktuellt.

En förlängning i Baniyas FC verkar dock inte bli aktuellt. Klubben har uppfyllt sin kvot av utländska spelare, vilket innebär att en eller flera spelare förmodligen kommer att lämna.

- Det har varit lite upp och ner. De letar nya spelare och saknar innermittfältare. Så vi får se vad som händer. 

Publicerad 2014-01-19 kl 16:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons