Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Durmaz om förtroendet från nya tränaren: ”Det känns fantastiskt bra”

Ligue 1

Jimmy Durmaz spenderade större delen av fjolåret på bänken. Men ett tränarbyte i Toulouse har gett Durmaz nytt förtroende och mer speltid.
- Det de har sagt till mig hittills har de hållit så det känns fantastiskt bra, säger Durmaz.

4:03
Nästa

Avbryt
Försök igen

Jimmy Durmaz gjorde förra året 20 ligamatcher för Toulouse, där 8 var inhopp. Efter sommarens VM har Durmaz kommit tillbaka till samma klubblag men har större förtroende från nya tränaren Alain Casanova. Durmaz tycker också om det nya spelsystemet som tränaren vill spela.

­- Spelsättet är ett som jag gillar som passar min spelstil. Samtidigt så har jag fått spela, jag har fått hoppa in direkt när jag kom tillbaks och jag fick starta direkt nu när det blev en chans att starta så det känns som att det är bra grabbar jag har att göra med, säger Durmaz.

Durmaz ser också fram emot att gå in på Friends Arena efter sommaren där många stöttade Durmaz när yttermittfältaren fick utstå hat efter Tysklandsmatchen i VM.

ANNONS

- Det är klart det kommer bli häftigt. Det är en känsla som inte går att beskriva när man ska gå ut och dra på sig tröjan, speciellt på hemmaplan när man fått den kärleken från svenska folket, säger Durmaz.

Publicerad 2018-09-04 kl 14:52

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto