Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Ibrahimovic: "Får göra något crazy på planen"

Sverige

Zlatan vill höja stämningen mot Montenegro genom ett eget-sponsrat tifo. Annars får det bli plan B.
- Annars får jag väl göra något crazy på planen, säger Zlatan till svenskfotboll.se.

Foto: Scanpix

På söndag spelar Sverige EM-kvalmatchen mot Montenegro. Då både U21-EM och damernas VM just nu pågår så är intresset för A-landslaget svalt just nu. Inför söndagens match förväntas omkring 30 000 åskådare, vilket är långt från fullsatt.

Idag agerade förbundet för att försöka höja upp intresset kring landslaget. Dagens träning på Stockholm Stadion var öppen för allmänheten och efteråt ställde alla spelare - inklusive Zlatan Ibrahimovic - upp och skrev autografer. Under eftermiddagen lade förbundet dessutom ut en video där Sveriges lagkapten hyllar de svenska fotbollssupportrarna.

- Att spela inför en fullsatt arena; det finns inget bättre. Framför allt på hemmaplan, att få spela på vår egen nationalarena. Den nya mäktiga arenan som är min favorit, säger Ibrahimovic.

ANNONS

I videon meddelar Zlatan också att han sponsrat ett stort tifo till EM-kvalmatchen.

- När jag väl slog målrekordet så hade vi de här matchtröjorna ”Ni gjorde det möjligt” till försäljning. Pengarna som vi har fått in har gått till de svenska supportrar som ska få till ett tifo, få till stämningen på arenan. Så det har inte gått till någonting annat utan det har gått till fansen och det är de som har hjälpt mig komma så här långt.

- Då har jag bidragit med något för att få till stämningen. Annars får jag göra något crazy på planen för att liva upp stämningen lite. Kanske ett nytt bicykletamål mål eller något, säger Zlatan.

Publicerad 2015-06-11 kl 13:45

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto