TV: Mäktig vändning av U21 - tre mål på åtta minuter

Sverige

Tre mål på åtta minuter - så förvandlades ett svenskt 0-2-underläge till en 3-2-seger i U21-landslagets träningsmatch mot Schweiz på torsdagen.

Sverige fick en tuff start på matchen hemma i Växjö. Schweiz gjorde både 1-0 (Nassim Ben Khalifa) och 2-0 (Oliver Buff) i den första halvleken.

Resultatet stod sig långt in i den andra halvleken innan Sverige bjöd på den mäktiga vändningen, i klassisk ketchupeffektanda. Oscar Hiljemark reducerade i den 78:e minuten innan den inbytta duon Sam Larsson och Dardan Rexhepi fullbordade vändningen. Rexhepis matchavgörande mål gjordes med fyra minuter kvar att spela.

Nästa match för U21-landslaget spelas på tisdag i spanska Marbella, mot Kuba.
EM-kvalet inleds den 6 september, hemma mot Polen.

Publicerad 2013-06-06 kl 20:00