Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

TV: Tankovic om debuten och Zlatans hyllning: "Förväntar mig bättre från mig själv och laget"

Foto: TV4 Sport

Nästa

Avbryt
Försök igen

Muamer Tankovic

ANKARA. Han hyllades av Zlatan Ibrahimovic.
Själv var han besviken med debuten.
- Jag förväntar mig bättre från mig själv och bättre från laget, säger han.

Muamer Tankovic fick göra landslagsdebut i den andra halvleken mot Turkiet. Efter matchen fick han beröm av Zlatan Ibrahimovic, men 19-åringen var långt ifrån nöjd med sin egen insats.

- Det var kul att få göra debut men det var ändå tråkigt att få göra sin debut när man ligger under. Det hade varit lättare att komma in och göra sin debut när man leder. Men vad ska man göra? Det är kul att göra sin debut men jag förväntar mig bättre från mig själv och bättre från laget, men förhoppningsvis nästa match så är jag med och ska göra bättre ifrån mig, säger han.

Vad är du inte nöjd med?

- Vi höll inte i bollen tycker jag. Och det är min starka sida att hålla i bollen, spela runt och skada motståndaren. Spela en mot en mot dem. Vi fick aldrig riktigt chansen så men förhoppningsvis nästa gång.

Hur ser du på att du fick spela på en kant - hade du hellre spelat i anfallet?

- Ja, jag har inte spelat där på länge men vad ska man göra? Elmander och Toivonen spelar där uppe så han vill få ut mig på kant för att få in mig lite i banan, men jag spelar var han än lägger mig.

- Vi höll inte i bollen riktigt. Vi fick jaga mycket. Turkiet är ett riktigt bra lag med riktigt bra spelare. Men vad ska man göra? Det är  bara att kämpa på, förhoppningsvis gör vi det bättre i nästa match.

Vad betyder det att du fick beröm av Zlatan?

- Det är alltid kul att höra bra saker från en så stor spelare. Det är bara kul.

Är du nöjd med något då?

- Nöjd och nöjd, jag kan göra det mycket bättre. Mycket, mycket bättre ifrån mig.

Hur ser du på chanserna att komma med i fortsättningen?

- Det är upp till mig nu. Hur mycket jag spelar i klubblaget. Om jag spelar mycket i klubblaget och gör det bra där så förväntar jag mig att jag ska komma hit.

Vad tar du med dig från den här samlingen?

- Det är en bra merit att vara med de stora grabbarna. Det är kul att vara här. Det är här man vill vara. Det är det här man har drömt om.

Var det aldrig läge med någon snurrfint som du gjorde på träningen?

- Nej, det är det som är grejen, om vi hade varit uppe och haft övertaget hade det varit mycket lättare, men nu när vi ligger under är det mycket jaga boll. Förhoppningsvis nästa match hoppas jag att jag är här igen och då ska jag göra det mycket bättre.

Publicerad 2014-03-05 kl 22:48
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons