Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

TV: Zlatan om stormen mot Fotbollsgalan: "Alla som klagar, jag tycker det är synd"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Efter Fotbollsgalan har debatten om förhållandena mellan damfotboll och herrfotboll väckts igen. Men Zlatan Ibrahimovic vill inte lägga sig i debatten.
- Det är inte mitt område, jag fick mitt pris och jag är nöjd, säger han.

Efter Fotbollsgalan i måndags har kritik väckts mot TV4 och Svenska Fotbollsförbundet efter att den planerade hyllningen till Therese Sjögran uteblev.
- Det jag ser i tidningarna är att någon klagar, någon är positiv, som det varit i alla år. Det var en fantastisk gala, även om det var lite sorgligt, säger Zlatan Ibrahimovic som inte förstår sig på kritiken.

- Jag förstår inte vad man vill få ut av galan. Jag vet inte hur många som var på galan, ska alla få varsitt pris för alla ska bli nöjda? Det är en gala det handlar om. Det handlar om att belöna de som har varit bäst. Alla de som klagar, jag tycker att det är synd. Men det är ni som gör det stort. För mig är det inte stort. Jag tycker att det var en grym gala, säger Ibrahimovic på onsdagens presskonferens.

Zlatan fick även en direkt fråga om Therese Sjögran men ville inte ge sig in i någon diskussion om vad som är rätt eller fel.
- Jag är inte insatt i det. Jag vet inte ens vad som hände. Någon på TV4 hit och dit, någon på förbundet hit och dit. Det är inte mitt område. Jag fick mitt pris och jag är nöjd, säger han.

Publicerad 2014-11-12 kl 12:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons