Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

TV: Zlatan om tårarna, slutet på karriären och hyllningen till MFF

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Zlatan Ibrahimovic höll en presskonferens efter att han tagit emot den nionde Gulbollen och han var seriös när berättade om det känslomässiga talet.

- Det finns ett liv vid sidan om som är mycket viktigare än det här, säger Zlatan Ibrahimovic

Klas Ingesson, Pontus Segerström och Zlatan Ibrahimovics egen bror gick bort under 2014 och när han tog emot Guldbollen höll han ett känslomässigt tal där han hyllade döda. Det var också något som landslagskaptenen fokuserade på under presskonferensen.

- Jag hoppas alla hörde vad jag så man inte stammade för mycket. Det jag själv har gått igenom och när man ser bilderna på Klas och Pontus, det är klart det blir sorgligt. Som jag sa, alla de här priserna hamnar i skuggan. Det finns ett liv vid sidan av som är mycket viktigare än det här och det gäller att njuta av livet och göra det bästa utav det, för det kan svänga snabbt, säger Zlatan Ibrahimovic.

Han valade även att hylla moderklubben Malmö FF och menade att klubben gjorde den stora skillnaden i svensk fotboll.

- Jag ser att MFF gör den stora skillnaden. De har kommit ut i den stora Europa-turneringen Champions League och de gör det fantastiskt bra. De sålde tre spelare och satsade på ungdomarna, de fick in några nya spelare som gjorde skillnaden också. Det känns bättre, även i landslaget nu så är det några nya killar som kommit in och tagit chansen, säger Zlatan Ibrahimovic.

Ibrahimovic har en efterhängsen skada som gör att han varit borta från spel i en månad. På söndagen gjorde han dock comeback mot Marseilles i den franska klassikern "Le Classique". Ändå är han inte helt säker på spel i EM-kvalet.

- Jag har inte varit i en liknande sits innan där jag behöver vila skadan så att den blir bra. Man får respektera sin kropp så att jag kan fortsätta ett par år till och prestera på den nivån jag kan, säger Zlatan.

Se intervjun ovan!

Publicerad 2014-11-10 kl 22:12
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons