Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV4 och fotbollskanalen.se sänder båda Sveriges playoff-matcher mot Portugal

Sverige

TV4 har sedan tidigare rättigheterna till Sveriges hemmamatch mot Portugal i VM-kvalet 19 november. Nu har TV4 även säkrat rättigheterna till Sveriges bortamatch mot Portugal 15 november.

Foto: Scanpix

Zlatan Ibrahimovic och Sebastian Larsson

Det blir alltså på TV4 och fotbollskanalen.se som sänder de viktiga playoffmatcherna om en VM-plats.

 - Vi ser fram emot att förgylla mörka november för alla svenska idrottsälskare med två elektriska fotbollskvällar, där duellen mellan Zlatan Ibrahimovic och Cristiano Ronaldo skänker ytterligare spänning till kampen om en VM-plats, säger Hans Pekkari, sportchef TV4-Gruppen.

Det svenska landslaget står på gränsen till VM i Brasilien nästa sommar och allt avgörs i två playoff-matcher mot Portugal 15 och 19 november.

Det har sedan länge varit klart att Sveriges hemmamatch på Friends Arena 19 november sänds i TV4 klockan 20.45.

ANNONS

Nu har TV4 även, genom en överenskommelse med IEC in Sports/Sportfive International, gjort klart med rättigheterna till Sveriges bortamatch mot Portugal på Estádio da Luz, en match som sänds fredag 15 november klockan 20.45 i TV4.

- Vi är mycket glada och stolta över denna affär med TV4, säger Daniel Franck, VD för IEC in Sports/Sportfive International.

Publicerad 2013-10-30 kl 10:05
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto