Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Manchester City och Atlético Madrid möts i Göteborg

Premier League

Atlético Madrid uppges komma till Sverige i sommar.
Det har också sipprat ut uppgifter om motståndet.
Laget kommer att ställas mot Manchester City i Göteborg, enligt Relevo.
- Vi jobbar ständigt med innehållet till våra arenor, men mer än så kan jag inte kommentera just nu, säger Henrik Jutbring, evenemangschef på Got Event, till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån

I spelaren ser du höjdpunkter från Manchester City-Real Madrid.

I början av maj florerade uppgifter från Relevo gällande Atlético Madrids försäsong. Då uppgavs Atlético planera en turné som innehöll vänskapsmatcher i Kina, Hong Kong och Sverige.

Då hette det att Diego Simeones manskap skulle ställas mot ett annat ”europeiskt topplag” på svensk mark. Men det stod inte klart var eller när matchen skulle spelas.

Den 8 juni uppgav sedan Relevo att det hade dykt upp problem kring resan till Kina på grund av att den tilltänkta matcharrangören har ekonomiska bekymmer.

I samma artikel nämns även att Atléticos turné avslutas i Göteborg där man kommer att spela mot Pep Guardiola och hans Manchester City den 10 augusti, "om inget förändras".

Annons

När Fotbollskanalen ringer upp det kommunala arenabolaget Got Events evenemangschef, Henrik Jutbring, är han förtegen kring uppgifterna från spansk media.

- Vi jobbar ständigt med innehållet till våra arenor, men mer än så kan jag inte kommentera just nu, säger Jutbring.

Inte heller från klubbhåll har det kommit någon bekräftelse kring att lagen kommer att ställas mot varandra i Sverige. Det som står klart är att Manchester City kommer att befinna sig i USA för att spela vänskapsmatcher mellan den 23 juli och 3 augusti. 

Publicerad 2024-06-24 kl 17:26

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto