POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Valmir Berisha: ”Vi var lite för säkra efter 1-0”

Nästa

Avbryt
Försök igen

Sverige fick bara 1-1 mot Litauen i Elite Rounds första match.
Valmir Berisha menar att man borde presterat bättre.
- Mot Belgien och Ryssland har vi absolut inte råd att missa så mycket, säger 18-åringen till Fotbollskanalen.

När Berishas tidiga mål kom efter dryga kvarten kontrollerade Sverige första halvlek mot Litauen, men bortalaget skulle chocka med en kvittering direkt i andra och också få med sig en poäng. Anfallaren blev även oväntat utbytt efter en timmes spel, men 18-åringen förklarar det med att han inte är i toppform än.

- Ja, jag pratade med ”Classe” (Claes Eriksson) om att min form inte är hundraprocentig eftersom jag inte har spelat i Grekland. Vi snackade om att vi skulle göra något taktiskt ifall vi hade kontroll över matchen, så han vilade mig inför nästa match. 

"Jävligt jobbigt"

- Nu var vi kanske lite för säkra med 1-0 ledningen som man egentligen inte ska vara. Det var jävligt jobbigt att se dem göra 1-1 och spela så fult som de gjorde med alla möjliga tricks. De var sega, det var kramp hit och dit men ja, vad man ska göra, säger Berisha.

Ni kontrollerade matchen men det var väl bara sista tredjedelen som inte stämde?

- Ja alltså, det var svårt att spela och de var ganska defensiva vilket jag ska vara ärlig och säga, men vi är ett så pass bra lag att vi ska hitta insticken och komma igenom vilket vi ändå gjorde och skapade mycket. Vi satte dock inte dit våra lägen och mot Belgien och Ryssland har vi absolut inte råd med det. Ett fel och bam så blir det mål direkt, säger anfallaren.

Berisha förväntade sig inte att Litauen skulle vara så här defensiva, men menar samtidigt att det kommer bli mindre instängt i matcherna som väntar.

- Det tror jag säkert för bägge lagen är spelande lag. Vi har lite bättre koll på dem hur de spelar och så. Vi visste att Litauen skulle vara defensiva men så här, nej. Jag trodde att de skulle försöka med något i anfallsväg men nej, de var för jävla defensiva, säger Valmir Berisha till Fotbollskanalen.

Se Berishas 1-0-mål i spelaren ovan.

Publicerad 2015-03-26 kl 21:23
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå