Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Zlatan om EM-missen: Enkla misstag kostat oss

KIEV. Zlatan gjorde EM:s snyggaste mål men Sverige är ändå ute.
Lagkaptenen ansåg ända inte att segern var förgäves: 
-  Tvärtom, den betyder mycket.

Sverige slog Frankrike med 2-0 och Zlatan Ibrahimovic glänste med ett magiskt mål. Han tyckte inte att det var förgäves att landslaget vann - trots att man redan var ute.

- Tvärtom, betyder mycket. Det betyder mycket för våra fans. Vi kunde varit loja men vi visade mental styrka, att vi vill vinna. Vi håller ledningen och vi gör 2-0 och gör det bra.

- Det betyder mycket för oss. En bra start för framtiden, inför kvalet till VM. Det kan vi ta med till nästa match. Kan vi göra det mot England och Frankrike så kan vi göra mot alla.

Zlatan håller inte med om att Sverige gjort ett dåligt EM, utan talar om otur.

- Vi gör det bra. Vi har tagit ledningen i tre matcher och förlorat två och vunnit en. Vi har en ny tränare och det är första slutspelet som vi lär oss av. Vi har bara spelat en dålig halvlek, och det är några enkla misstag som har kostat oss.

- Det gick bra mot England och andra halvlek mot Ukraina och då möter vi värdnationen och det kan ha varit att vi vara nervösa.

- Nu fick vi en skön avslutning inför vår publik. Vi pratade om att vi skulle göra det bra för våra fans som fått till att det kännas som på hemmaplan.

Publicerad 2012-06-20 kl 00:24
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons