Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

United-stjärnan om att spela på ett utsålt Old Trafford: "Vuxit upp som ett fan - det är fantastiskt"

THEIR PITCH

Ella Toone spelar i Manchester United och i det engelska landslaget. EM på hemmaplan innbeär att hon kan, om hon får starta, spela på sitt klubblags “hemmaplan” i premiären. Old Trafford. I Fotbollskanalens podcast Their Pitch berättar Toone vad det skulle betyda för henne. 

Foto: Bildbyrån

Blott 22 år gammal är Ella Toone en given startspelare i storklubben Manchester United i Women’s Super League. Hon har varit en stor supporter av klubben länge och när England inleder EM-turneringen 6 juli mot Österrike, gör man det på ett utsålt Old Trafford, Uniteds hemmaarena.  

-Bara det att vi har lyckats med det, att sälja slut på biljetterna är helt fantastiskt. Det visar bara på hur damfotbollen växer och för mig som har vuxit upp som ett fan till Manchester United som har älskat klubben och får spela för klubben nu gör det alltid speciellt att få spela på “Drömmarnas teater” (Old Trafford), säger Toone. 

ANNONS

United spelade mot Everton på Old Trafford i slutet av mars i ligaspelet där 20 241 personer på läktaren så the Red Devils vinna med 3-1.  

-Att få chansen att spela inför ett fullsatt Old Trafford med familj och vänner på plats blir helt fantastiskt, säger hon. 

England inleder EM-slutspelet i grupp A med att spela mot Österrike den 6 juli. I gruppen finns också Norge och Nordirland.

Publicerad 2022-06-30 kl 07:40
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto