Carlgren från start när Konyaspor kryssade mot Galatasaray

Süper Lig

Ingen speltid i ligan, men när Konyaspor tog emot Galatasaray i cupen fick Patrik Carlgren chansen.
Svenskens lag räddade sent 2-2 inför returen nästa vecka.

Patrik Carlgren har fått ont om speltid i Konyaspor, dit han kom i somras. Målvakten har inte spelat någon match i ligan, men fått två matcher i cupen.

När Konyaspor under torsdagskvällen tog emot Galatasaray i den turkiska cupens kvartsfinal fick Carlgren chansen från start. Hemmalaget tog ledningen i matchen fem minuter före paus efter ett självmål av Martin Linnes.

I inledningen på andra vände gästerna underläget till ledning genom mål av Sinan Gumus och Serdar Aziz. Galatasaray såg också ut att vinna matchen.

Men i slutminuterna satte inhopparen och debutanten Adis Jahovic 2-2 med en fin nick och räddade oavgjort för Konyaspor i det första av två möten. Returen spelas om en vecka.

Publicerad 2018-02-01 kl 20:31