Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Durmaz förnekar nya uppgifterna: "Totala lögner"

Süper Lig

Jimmy Durmaz uppges ha kommit överens med Galatasaray om att bryta kontraktet efter den här säsongen.
Nu dementerar den landslagsmeriterade spelaren det.
- Det är totala lögner, säger han till Assyria TV

Foto: Bildbyrån.

Galatasarays landslagsmeriterade mittfältare Jimmy Durmaz, 31, har under den här säsongen fått knappt speltid med endast elva framträdanden i alla turneringar. I vintras kopplades 31-åringen ihop med en flytt till en ny klubb, men blev kvar i Galatasaray och uppgavs i stället senast i lördags av Fanatik ha kommit överens med den turkiska klubben om att bryta kontraktet efter säsongens slut och därmed lämna klubben.

Nu förnekar dock Durmaz, i en lång intervju med Assyria TV, det. 

- Nej, nej, nej, nej, säger Durmaz till Assyria TV och fortsätter:

- Jag fick ett samtal vid sjutiden av min närmaste kusin: "Vad händer, ska du komma hem? Vad har hänt, har du brutit ditt kontrakt? Varför har du inte sagt något? Jag är den som alltid får reda på allting innan det händer". Jag sa: "Vad säger du?". Han bara: "Det står att du brutit kontraktet". Jag bara: "Vem säger?". Han sa: "Alla nyhetskanaler och sådant". Jag bara: "Kul för dem, då har de haft något roligt att skriva om, men det stämmer inte". Jag har inte ens haft samtal med klubben om någonting sådant. Det finns ingenting som stämmer i det. Det är totala lögner. Det är ingenting som stämmer, men det är kul att ni kunde få lite folk som kunde läsa. 

ANNONS

Durmaz berättar även i intervjun att han skulle vilja avsluta sin karriär i Galatasaray, men att han också håller Malmö FF kärt. Om det blir spel i Sverige är det MFF som gäller. 

- Jag skulle helst, helst vilja avsluta den här i Galatasaray om jag kan hålla den nivån. Jag är 31 år gammal i dag och har två år kvar här. Jag blir 33, 34 när kontraktet är slut. Jag ska försöka göra allt i min makt för att göra det bra här och kanske få ett förlängt kontrakt och sedan kanske avsluta karriären här om jag håller nivån för att konkurrera med toppspelare i världen hela tiden, säger han.

- Annars ligger Malmö varmt om mitt hjärta. Det var de som tog mig som ung och de som skickade ut mig i proffslivet. Det var där jag mer eller mindre föddes som fotbollsspelare. Jag har en kärlek till dem, så det är någonting där. Staden och fansen tog hand om mig och den dagen jag lämnade den klubben, den avslutningsgrejen som jag fick, det är inte många som får den och den dagen jag kommer spela i Sverige hoppas jag, då det fortfarande finns mycket grejer som kan tyda på annat, att det blir Malmö FF, fortsätter han.

ANNONS

Durmaz har avtal med Galatasaray till sommaren 2022 och har tidigare i karriären bland annat tillhört Toulouse, Olympiakos, Genclerbirligi och Malmö FF. 

Publicerad 2020-05-03 kl 10:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto