Kiese Thelin målskytt när Kasimpasa tog viktig seger

Süper Lig

Isaac Kiese Thelin fortsätter göra viktiga mål för Kasimpasa i bottenstriden.
Hemma mot Alanyaspor smällde den förre Malmö FF-anfallaren till igen.

Förre IFK Norrköping- och Malmö FF-anfallaren Isaac Kiese Thelin, 28, fortsätter att hitta nätet i turkiska Kasimpasa. I måndagens ligamatch hemma mot Alanyaspor gjorde Kiese Thelin sitt nionde ligamål för säsongen när han utökade lagets ledning till 2-0 i slutet av första halvlek.

Svensken blev frispelad i straffområdet på tilläggstid och kunde efter viss möda lyfta in bollen i nät med en nätt lyfning från nära håll. I andra halvlek fick Thelin en assist när hans misslyckade nick blev till en perfekt passning till Haris Hajradinovic som tryckte in 3-0 på volley.

Kasimpasa vann matchen med 3-0 och kliver därmed upp ovanför nedflyttningsstrecket med tre omgångar kvar av den turkiska högstaligan.

Matchen pågår. Se Thelins mål i spelaren nedan!