Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Skandalscener i Turkiet: Supporter attackerade spelare med hörnflagga

Turkiet

Mötet mellan Göztepe och Altay avbröts.
Bengaltennis, tumult och en målvakt som attackerades med en hörnflagga låg bakom stoppet, detta rapporterar bland annat Goal.

Altay och Göztepe är lokalrivaler och under söndagen spårade "Izmir-derbyt" ur efter knappa 20 minuters spel.

Efter att en bengal kastades mot Göztepe-supportrarna utbröt kaos och panik och en del supportrar skadades i tumultet. Matchen stoppades och två ambulanser togs in på plan.

Samtidigt som supportrarna fick vård tog sig en Göztepe-supporter in på plan och fick tag i en hörnflagga. Den använde han sig sedan av för att gå till attack mot Altays målvakt, Ozan Evrim Ozenc, detta enligt hurriyet.tr.

Han delade ut ett flertalet slag med hörnflaggan mot målvakten.

Turkisk media rapporter att Altay-målvakten skadades med ett fyra centimeter djupt sår i huvudet och fördes till sjukhus men han ska ha varit vid medvetande hela tiden. Samtidigt tog polis hand om supportern som stått för vansinnesdådet. 

Annons

Spelarna och domarna gick efter händelsen ner i omklädningsrummet. Matchen avbröts och Göztepe-supportrarna fick lämna arenan samtidigt som Altay-anhängarna hölls kvar inne på Gürsel Aksel-stadion för att undvika vidare bråk utanför arenan.

Publicerad 2022-11-27 kl 19:55

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto