Svensken turkisk cupmästare - men satt på bänken hela matchen

Süper Lig

Daniel Larsson, med ett förflutet i både Malmö FF och Häcken, är cupmästare i Turkiet.
Ikväll besegrade hans Akhisarspor jätten Fenerbache i finalen.

Akisaraspor svarade för en rejäl skräll när de slog ligatvåan Fenerbache i den turkiska cupfinalen. Daniel Larsson, som bland annat spelat i Malmö FF och Häcken, fanns med i truppen i cupfinalen men fick se hela matchen från bänken.

Hemmalaget Akisaraspor tog ledningen genom Miguel Lopes innan Fenerbache kvitterade genom Fernandao. Men hemmalaget kunde återigen ta ledningen och utöka densamma. Först gjorde laget 2-1 genom Abdoul Sissoko och bara tio minuter senare, i den 80:e minuten kunde Helder Barbosa utöka ledningen. Sex minuter senare kunde Souza reducera för Fenerbache, men närmare kom inte laget och cupskrällen var ett faktum.

Daniel Larsson har i år gjort 15 framträdanden för Akisaraspor och svarat för två mål.

Publicerad 2018-05-10 kl 22:46