Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Turkiske landslagsspelaren Calik död: "Vann kärleken hos våra fans första dagen"

Süper Lig 2022-01-11 kl 09:47

Fotbollsspelaren Ahmet Calik har dött efter en trafikolycka.
Han blev 27 år gammal.
"Han vann kärleken hos våra fans och i staden den första dagen han kom hit", skriver hans klubb Konyaspor på Twitter.  

Foto: Bildbyrån

Den turkiske landslagsspelaren Ahmet Calik har dött, 27 år gammal. Han avled efter en trafikolycka, skriver turkiska fotbollförbundet på Twitter.

"Det är med stor sorg vi fått veta att Ahmet Calik, fotbollsspelare i Konyaspor, som även spelat i landslaget, har gått bort till följd av en trafikolycka. Våra kondoleanser till hans familj, släktingar, Konyaspor och den turkiska fotbollsgemenskapen", skriver förbundet.

Han spelade i den turkiska klubben Konyaspor, som även de har kommunicerat om dödsfallet i sina sociala kanaler.

"Vi är djupt sorgsna över förlusten av vår fotbollsspelare Ahmet Cali, som vann kärleken hos våra fans och i staden den första dagen han kom till Konyaspor. Våra kondoleanser, särskilt till Ahmet Caliks familj", skriver de på Twitter.

ANNONS

Calik spelade under 2015-2016 tillsammans med Panajotis Dimitriadis i Genclerbirligi. Han minns Calik som väldigt talangfull och blev väldigt chockad när han fick höra om den tragiska händelsen. 

- Det är otroligt tråkigt och tragiskt. Man blir verkligen mållös. Det känns såklart sorgligt på flera olika sätt, framför allt för hans nära och kära. Det är förmodligen en jättesvår tid för dem, säger han till Aftonbladet. 

Även Jimmy Durmaz har spelat med Calik och delar ett inlägg på Twitter där han skriver "Ahmet" följt av flera gråtande emojis. 

Calik kom till Konyaspor under hösten 2020 från Galatasaray. Dessförinnan tillhörde han Genclerbirligi, där han fostrades.

ANNONS
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto