Alcacer målskytt igen - Dortmunds fina svit fortsätter

Bundesliga

Paco Alcacer gjorde mål och Dortmund vann.
Allt var som vanligt när BVB slog Stuttgart med 4-0.

Borussia Dortmund fortsätter att gå riktigt starkt den här säsongen. Laget har ännu inte förlorat och under lördagen kom elfte raka matchen utan förlust, varav nio segrar. Stuttgart besegrades med 4-0 på bortaplan.

Paco Alcacer, som hade stått för sex mål på tre inhopp i Bundesliga, startade för första gången i ligan. Den glödhete anfallaren skulle också bli målskytt på nytt när han i den 25:e minuten stressade fram ett försvarsmisstag och ren med målvakten iskallt chippade in bollen.

Dessförinnan hade 18-åringen Jadon Sancho turligt satt 1-0 i den tredje minuten och Marco Reus fyllt på med 2-0 i den 23:e minuten.

Paco Alcacer byttes ut i halvtid och ersättaren Maximillian Philipp satte slutresultatet 4-0 fem minuter från slutet.