Andersson missade öppet mål när Köln förlorade tredje raka: "Hur är det inte mål?"

Bundesliga

Sebastian Andersson hade ingen rolig eftermiddag mot Borussia Mönchengladbach.
Svensken missade öppet mål i Kölns 3-1-förlust.
"Hur är det inte mål?", skriver klubben på Twitter.

Det var gästande Borussia Mönchengladbach som skulle börja matchen bäst. Tidigt i den första halvleken tryckte Alessane Plea dit 1-0 med ett distinkt avslut. Minuten senare hann Stefan Lainer först på en inläggshörna och nickade in 2-0-målet.

Men Köln och Sebastian Anderssons stora möjlighet till en reducering skulle komma.

Detta efter att Mönchengladbachs målvakt Yann Sommar misslyckats med en nedtagning och serverat Andersson ett till synes öppet mål. Den 29-årige svensken var snabbt framme men fick inte till avslutet, som tog i stolpen och ut.

Det var Kölns tredje raka förlust i Bundesliga.

Publicerad 2020-10-03 kl 17:22