Augustinsson målskytt för Bremen - hans första för klubben

Bundesliga

Ludwig Augustinsson nickade in 1-0 för Werder Bremen mot Wolfsburg.
Det var svenskens första mål för klubben.
- Känslan när jag gjorde målet var otrolig, säger Augustinsson enligt Bremens Twitter-konto.

Ludwig Augustinsson har varit given i Werder Bremens startelva under hela säsongen sedan han kom från FC Köpenhamn. Under söndagen fick svensken även kliva fram i en ovan roll - som målskytt.

I hemmamötet med Wolfsburg nickade Augustinsson in en hörna fram till 1-0 i den femte minuten. Målet var vänsterbackens första i klubben.

- Känslan när jag gjorde målet var otrolig. Jag kände mig som jag var i sjunde himlen, säger Augustinsson enligt Bremens Twitter-konto.

Efter 40 minuter utökade Bremen ledningen efter ett vackert skott av Florian Kainz. Kainz gjorde senare ytterligare ett mål i 3-1-segern för hemmalaget.