POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
BUNDESLIGA
2v

Augustinsson tillbaka innan jul: "En av de där spelarna man saknar"

Foto: Bildbyrån.

Ludwig Augustinsson är skadad.
Nu hoppas Bremen på comeback i slutet av november.
- Han är en av de där spelarna man verkligen saknar när han inte är med, säger Bremen-tränaren Florian Kohfeldt enligt Weser-Kurirer. 

Werder Bremens svenske landslagsback Ludwig Augustinsson var i fjol ordinarie i laget, men är den här säsongen ännu inte noterad för någon ligamatch. Augustinsson hade under försäsongen skadeproblem och opererade i slutet av augusti ena knät med prognosen att han skulle bli borta i tre månader.

Svensken var i början av september på plats på Friends Arena för att se Sveriges möte med Norge och sa då så här om skadan:

- Det har legat och skavt sen Spanien-matchen. Jag har spelat några träningsmatcher men inte riktigt fått styr på det. Det är en liten bit som har skavt som har gjort att det har svullnat upp, men nu är det åtgärdat. Kryckorna ryker på tisdag, jag ser ljuset i tunneln, sa Augustinsson till C More då.

Nu ger Bremen ett nytt besked om när det kan tänkas bli comeback för svensken. 

- Jag hoppas ha honom tillbaka sent i november och att han kan spela några matcher före jul, säger Bremens tränare Florian Kohfeldt enligt Weser-Kurirer.

Därmed ligger Augustinsson ungefär enligt tidtabell. Kohfdelt ser fram emot att få tillbaka svensken i matchspel igen. 

- Han är en av de där spelarna man verkligen saknar när han inte är med, och han är mycket viktig för vårt spel, säger tränaren. 

Bremen är på elfteplats i Bundesliga. 

Publicerad 2019-10-01 kl 07:59
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå