Bayern München vann målkalas - tog sjätte raka segern

Bundesliga

Bayern München fortsätter vinna.
Laget slog Eintracht Frankfurt med 5-2 - och tog sin sjätte raka seger.

Serieledande Bayern München ställdes under lördagen mot Eintracht Frankfurt hemma på Allianz Arena.

Storklubben tog tag i taktpinnen från direkt och efter en dryg kvart var laget i ledning. Thomas Müller skickade in bollen i straffområdet och där avslutade Leon Goretzka distinkt. 1-0.

Före halvtid utökade dessutom Bayern München sin ledning. Thomas Müller höll sig framme på ett inlägg från Alphonso Davies och satte dit 2-0.

Kort efter paus gjorde Bayern München även 3-0. Kingsley Coman slog in bollen i straffområdet från högersidan och Robert Lewandowski nickade in tredje målet i matchen.

Där och då verkade matchen avgjord, men så var inte fallet. I den 52:e minuten reducerade Martin Hinteregger på hörna. Samme Hinteregger gjorde även 3-2 fyra minuter senare, även den gången på hörna.

Nerv? Kanske lite, men Bayern München lade i en högre växel.

Efter en soloräd gjorde Alphonso Davies 4-2 och med dryga kvarten kvar av matchen tråcklade Martin Hinteregger in bollen i eget mål. 5-2, och det blev matchens slutresultat.

Segern var Bayern Münchens sjätte raka och storklubben toppar alltjämt Bundesliga. Laget har fyra poäng ned till tvåan Dortmund inför tisdagens Der Klassiker.

Bayern München: Neuer - Pavard, Boateng, Alaba, Davies - Kimmich, Goretzka - Coman, Müller, Perisic - Lewandowski.

Eintracht Frankfurt: Trapp - Toure, Ilsanker, Hnteregger, N'Dicka - Fernandes, Rode - da Costa, Gacinovic, Kostic - Silva.