Bayern Münchens nya plump - tappade 3-1 till kryss mot nykomling

Bundesliga

Bayern München är just nu i kris i Bundesliga.
I kväll ledde den tyska jätten med 3-1 - men tappade till 3-3 och delad poäng mot nykomlingen Fortuna Düsseldorf i ligan.

Bayern München var inför den här säsongen - som vanligt - tippat som ligamästare i Tyskland. Men efter en svag inledning av säsongen hade den tyska giganten, inför eftermiddagens möte med jumbon Fortuna Düsseldorf, sju poäng upp till Borussia Dortmund i serieledning i Bundesliga. Då blev det än värre efter dagens match.

Bayern inledde mötet som förväntat genom att först ta ledningen i den 17:e minuten genom Niklas Süle och tre minuter senare utöka till 2-0 genom Thomas Müller. Laget var på väg mot en tvåmålsledning i halvtid, men tappade sent in en boll till 2-1.

I andra halvlek såg Müller ut att skjuta Bayern till seger med ett 3-1-mål, men trots det kollapsade laget igen. Düsseldorf-målskytten Dodi Lukebakio stod i andra halvlek för ytterligare två mål, det tredje på övertid till 3-3 på Allianz Arena.

Bayern München är femma i ligatabellen med nio poäng upp till Borussia Dortmund i serieledning i Bundesliga. Laget har tre raka matcher utan seger i ligan.