Bayern segrade i snöovädret

Bundesliga

Bayern München gästade Hertha Berlin på Olympiastadion i huvudstaden.
Spelet präglades av ett snöoväder som dragit in över Tyskland.

Serieledarna Bayern München tryckte plattan i mattan från start och fick straff redan efter tolv minuter. Fram stegade Robert Lewandovski och... Bommade. Dock kunde Kingsley Coman ge laget ledningen tio minuter senare.

Som väntat var det serieledarna som styrde spelet och hade större delen av bollinnehavet i första halvlek. Trots ett par heta målchanser stod sig 0-1 halvleken ut.

Andra halvlek fortsatte som den första avslutades. Bayern kontrollerade matchen, medan Berlin fick nöja sig med att sticka upp i mellanåt.

Med tio minuter kvar av matchen byttes Sami Khedia in. Tysken, som nyligen anslöt från Juventus. Men det gjorde ingen nytta. Matchen slutade 0-1.

Hertha Berlin: Jarstein - Pekarik, Stark, Torunarigha, Mittelstadt - Tousart, Ascacibar - Lukebakio, Darida, Cunha - Piatek

Bayern München: Neuer - Pavard, Süle, Alaba, Hernandez - Kimmich, Müller - Gnabry, Sane, Coman - Lewandowski