Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bekräftat: Bayern München-Union Berlin uppskjuten på grund av väderkaos

Bundesliga

Bundesligamötet mellan Bayern München och Union Berlin skjuts upp.
Anledningen är stort snökaos i München.
Det bekräftar klubbarna på sina kanaler under lördagsförmiddagen.

3:17
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Bildbyrån.

Se höjdpunkterna från Bayern München-FC Köpenhamn i spelaren ovan.

Bundesliga-tvåan Bayern München är i en intensiv jakt på tabellettan Bayer Leverkusen. Inför helgens trettonde ligaomgång skiljer två poäng.

Under lördagen skulle Bayern möta tabelljumbon Union Berlin hemma på Allianz Arena. Men den matchen har nu stött på problem.

Under lördagsförmiddagen rapporterar den tyska tidningen Bild att matchen skjuts upp på grund av omfattande snöfall i München. Kort efter Bilds rapportering bekräftade även klubbarna på sina kanaler att matchen har skjutits upp.

Det ska dock inte röra sig om att planen inte är spelbar. Enligt Bild har planen på Allianz Arena möjlighet att värmas upp. Det ska snarare vara en fråga om säkerhet för åskådare som inte kan ta sig till matchen på ett säkert sätt.

Annons

Tidningen skriver att kommunala transportmedel för närvarande inte är i bruk i München på grund av snöfallet. Münchens flygplats ska även den ha ställt in all verksamhet under förmiddagen, där 320 och lördagens 760 flygningar under lördagen redan ställts in.

Publicerad 2023-12-02 kl 10:18

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto