Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bekräftat: Iscos övergång till Union Berlin är avblåst

Bundesliga

Isco var på väg till Union Berlin.
Men nu har övergången spruckit.
- Vi har våra gränser, säger sportchef Oliver Ruhnert till Bild.

0:58
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Bildbyrån

Se ett av Iscos mål för Real Madrid i spelaren ovan.

I slutet av 2022 bröt Isco sitt kontrakt med Sevilla. Den bollskicklige mittfältaren har varit klubblös sedan dess, men i måndags kom uppgifter som gjorde gällande att han var överens med Union Berlin om en övergång.

Under tisdagen genomförde 30-åringen den obligatoriska läkarundersökningen som krävs för att kunna slutföra affären. Och då verkar övergången ha spruckit.

Flera tyska medier, bland annat Sport1 och Bild, rapporterar nu att övergången inte kommer att bli av. Anledningen är att villkoren för övergången har förändrats jämfört med den initiala överenskommelsen som slöts mellan parterna i går, måndag.

Annons

Även transferjournalisten Fabrizio Romano har samma uppgifter och menar att övergången "är på gränsen" till att kollapsa. Vändningen ska ha skett efter att läkarundersökningen genomförts på morgonen.

Senare bekräftade Union Berlins sportchef att affären är avblåst.

- Vi hade gärna haft Isco hos oss, men vi har våra gränser. Dessa överskeds i dag jämfört med tidigare överenskommelser och därför blev övergången inte av, säger Oliver Ruhnert till Bild.

Sky har tidigare rapporterar att Isco var överens med Union Berlin om ett kontrakt som sträcker sig till 2024, med option på ytterligare ett år. Klubben ligger på andra plats i Bundesliga.

Publicerad 2023-01-31 kl 15:43

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto