Bielefeld har fortsatt chans på nytt kontrakt - efter Nilssons mål

Bundesliga

Arminia Bielefeld kämpar i Bundesligas bottenstrid.
Men Joakim Nilsson gav laget hopp om nytt kontrakt i lördagens match.
Svensken räddade poäng med ett mål på stopptid mot Hertha Berlin.

Arminia Bielefeld är nästjumbo i Bundesliga och kämpar för att säkra ett nytt kontrakt. Under lördagseftermiddagen ställdes laget mot Hertha Berlin. Första halvlek passerade då mållös, men strax efter paus var det Hertha som tog ledningen, då Lucas Tousart gjorde 1-0.

Med 90 minuter spelade var det fortsatt resultatet i matchen. Men i den 91:a klev Bielefelds svenske mittback fram. Joakim Nilsson nickade in 1-1. Det blev sista målet i mötet och Nilsson blev hjälte och poängräddare.

Bielefeld är fortsatt nästjumbo, men poängen ger nytt hopp om att kunna rädda Bundesliga-kontraktet. Det är två poäng upp till kvalplats och sex poäng upp till säker mark med två matcher kvar på säsongen. Utan poängen hade därmed chansen på att slippa kvala varit borta för det tyska laget.

Publicerad 2022-04-30 kl 17:55