Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Bild: Köln pressat att bli av med Andersson

Bundesliga

Köln har ett pressat ekonomiskt läge.
Därför behöver klubben göra sig av med Sebastian Andersson, hävdar Bild.
"Skilsmässan är bestämd", skriver tidningen.

Foto: Bildbyrån

Sebastian Andersson.

Bild rapporterar att Köln redovisar ekonomisk jätteförlust. Bundesliga-klubben är därmed under press att göra sig av med spelare med höga löner, inte minst Sebastian Andersson som inte spelar för tillfället.

"Han kommer definitivt att lämna. Klubben har inte längre råd med hans lön på två miljoner euro från sommaren heller. Dessutom har han misslyckats sportsligt, och slåss för sin karriär efter knäoperation. Skilsmässan är bestämd", skriver Bild.

I en intervju med Fotbollskanalen öppnade Sebastian Andersson nyligen upp om tiden i Köln, och anledningen bakom varför flytten till Bröndby sprack i våras.

ANNONS

- Det är en skada som borde fixats för länge sedan. Läkarna i Bröndby sa det. Läkarna i Köln har känt till mina skador. De gjorde MR (magnetröntgen) när jag skrev på för Köln, men de har trott att det inte funnits något jag kan göra åt det. Det är frustrerande att jag har gått runt i två år med ganska mycket smärta. Framför allt var första året en ren katastrof när det kommer till smärta, sa Andersson till Fotbollskanalen .

Samtidigt slog tillbaka han tillbaka mot uppgifterna om att det var hans lönekrav som stoppade övergången:

- Det har varit frustrerande att hålla käften så länge. Det är så mycket skit som har skrivits som inte har stämt och det gör mig arg. Det har inte varit en fråga om mina lönekrav. Jag har varit skadad.

ANNONS

Sebastian Andersson anslöt till Köln från Union Berlin inför säsongen 2020/21. Tidigare har han även representerat Kalmar FF, Djurgården, IFK Norrköping och Kaiserslautern.

31-åringens nuvarande kontrakt löper ut nästa sommar.

Publicerad 2022-09-22 kl 09:44

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto