Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Bilds kritik mot svensken - Beijmo en "flopp"

Bundesliga

Felix Beijmo är ännu utan speltid i Bundesliga.
Nu utser Bild svensken till en floppvärvning. 

Foto: Bildbyrån.

Den svenske U21-landslagsbacken Felix Beijmo lämnade i somras Djurgården för spel med Ludwig Augustinssons Weder Bremen i Bundesliga i Tyskland. Efter de sju inledande omgångarna, så är svensken ännu inte noterad för något framträdande och har heller ännu inte fått vara med i lagets matchtrupp till en ligamatch. 

Nu kritiserar den tyska tidningen Bild värvningen och kallar svensken för en "flopp". 

"Den unga svensken kom från Djurgården för tre miljoner euro (!) som backup till Theo Gebre Selassie. Så här långt har inte funnit med i truppen. Verkar ibland överväldigad på träning och behöver få matchträning med U23", skriver tidningen och ger en sexa i betyg hittills, det lägsta möjliga. 

ANNONS

Beijmo berättade nyligen för Fotbollskanalen om att han inte känner stress över att få speltid så snart som möjligt med Bremen i ligan. 

- Jag längtar som tusan efter att göra min Bundesliga-debut, men jag har spelat många matcher de senaste säsongerna och jag är alltid i bra form. Jag vet att när chansen kommer så kommer jag att vara redo och det är det jag intalar mig själv: ha tålamod, du är bara 20 år och det är ingen stress. Jag gör allt för att vara redo när chansen kommer. Men det kommer att bli avstängningar, skador eller så gör jag det otroligt bra på träningarna och då gäller det att ta vara på chansen när jag får den. Det är ingen annan som kommer att ge det till mig, chansen kommer inte uppdukad på ett silverfat, sa han då.

Bremen är fyra i tabellen och ställs härnäst på lördag mot Schalke 04 i ligan.

ANNONS
Publicerad 2018-10-18 kl 07:55

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto