Blomqvist hjälte - gav Wolfsburg seger

Frauen-Bundesliga

Rebecka Blomqvist skickade upp Wolfsburg i ligaledning.
Anfallaren sänkte SC Sand till 2-1-seger i Bundesliga.

Rebecka Blomqvist, 24, har under senaste tiden fått fart på målskyttet i Bundesliga. Under onsdagen spelade anfallaren från start för Wolfsburg mot SC Sand på bortaplan och blev stor hjälte i andra halvan av matchen.

Wolfsburg hamnade först i underläge i den 16:e minuten, men kvitterade sedan genom Dominique Janssen efter 31 minuters spel och i början av andra halvlek klev Blomqvist in i handlingarna. Anfallaren avgjorde, i den 58:e minuten, matchen till seger med 2-1 för den tyska storklubben.

"Wölfinnen" toppar tabellen med en poäng ner till tvåan Bayern München i Bundesliga.