Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Comebacken ser ut att dröja för Nyman: "Han behöver tid"

Bundesliga 2

En skadad Christoffer Nyman missade VM och fick lägga sig på operationsbordet.
Och det verkar som att comebacken får vänta ytterligare för anfallaren.
- Det kommer att dröja en längre tid, säger managern Jens Gustafsson till Norrköpings Tidningar.

Foto: Bildbyrån.

Det blev inget spel i VM för Christoffer Nyman. Anfallaren, till vardags i tyska Eintracht Braunschweig, fick lägga sig på operationsbordet i början av maj på grund av så kallat idrottsmannabråck, en inklämd nerv i magmuskulaturen, och sedan dess har anfallaren rehabtränat för att komma tillbaka.

Flera månader senare väntar Nyman fortsatt på att få göra sin comeback. Rehabiliteringen har genomförts och genomförs i Norrköping under ledning av Pekings och landslagets idrottsskadeterapeut Dale Reese. Nu ska dock Nyman snart återvända till Tyskland, det säger managern Jens Gustafsson till NT.

- Han (Dale Reese) har med den kompetens och landslagsanknytning som han har fått förtroendet att hjälpa "Totte" tillbaka. Han har jobbat med Totte under ett antal veckor och vi närmar oss den tid när han snart ska åka tillbaka, säger Gustafsson.

ANNONS

På frågan om han vet hur långt fram i processen ”Totte” är säger Gustafsson:

- Nej, men det kommer dröja en längre tid. Han behöver tid för att komma tillbaka.

Dale Reese själv vill inte ge någon kommentar kring Nymans skadesituation eller hur långt bort en eventuell comeback är.

- Christoffer uttalar vi oss inte om över huvud taget. Det är på grund av att jag talat om för Braunschweig att vi inte diskuterar hans fall här i Sverige, säger han till Fotbollskanalen.

Publicerad 2018-09-23 kl 11:24

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto