Dortmund-tränaren rasande - spelarna fick se sina "katastrofala" misstag

Bundesliga

Elva insläppta mål – på fem matcher.
Då straffade Dortmund-tränaren sina spelare med en 90 minuter lång video – bara bestående av misstag. Det skriver tysk Bild.

Bara en seger på de fem senaste tävlingsmatcherna och elva insläppta mål. Bundesliga-tvåan Borussia Dortmund har haft det tungt på slutet. Under lördagen föll man mot Hannover 96 med hela 4-2 och på söndagen kände sig huvudtränaren Peter Bosz därför nödgad att verkligen understryka allvaret i sina spelares undermåliga prestation.

Han samlade därför försvarsspelare och målvakt för en specialsession där han tog dem i örat rejält. Under hela 90 minuter fick spelarna i fråga på video se sina ”katastrofala misstag” från de senaste matcherna och tidningen skriver att kritiken kom från en ”rasande” Peter Bosz.

Borussia Dortmund är just nu tre poäng efter serieledaren Bayern München. Lagets ende svensk, Alexander Isak, har i ligaspelet fått nöja sig med ett fem minuter långt inhopp. Han imponerade dock i cupspelet då han i sin tävlingsdebut från start noterades för både mål och assist.

Publicerad 2017-10-30 kl 10:04