Dubbla Bahoui-hörnor bakom Hamburgs seger

Bundesliga

Nabil Bahoui fick chansen från start i Hamburgs sista match för säsongen. Innan han byttes ut i slutet av matchen hade han stått bakom två mål i Hamburgs 3-1-seger.

Den före detta AIK:aren gjorde debut från start för Hamburg för två veckor sedan.

I lördagens match, den sista ligamatchen för säsongen, fick Bahoui chansen från start mot Augsburg på vänsterkanten. I halvtidspaus var ställningen 1-1. Då klev Bahoui fram.

Innan han byttes ut i den 79:e minuten hade Bahoui i den andra halvleken slagit två hörnor som till slut resulterade i mål. Bahoui fick dock ingen assist på något av målen.

Hamburg rundade därmed av Bundesligasäsongen med en 3-1-seger och slutade till sist på en tiondeplats.

Bahoui anlände till Hamburg i början av februari.