Dubbla skrällar i tyska cupen - svenskar utslagna

Bundesliga

Emil Forsberg har vunnit tyska cupen två år i följd.
Under tisdagen blev det uttåg mot Wolfsburg i den andra omgången.

Efter två raka cuptitlar och tre raka finaler kommer Emil Forsberg inte att få spela om en ny tysk cuptitel med RB Leipzig nästa vår.

Under tisdagen inledde Forsberg på bänken när Leipzig bortaspelade mot Wolfsburg, där Mattias Svanberg spelade från start, och åkte på stryk med 1-0. Därmed blev Wolfsburg klart för den tredje rundan i turneringen. Forsberg blev kvar på bänken hela matchen, medan Svanberg spelade 90 minuter.

Samtidigt blev det även en skräll på annat håll.

Branimir Hrgota gjorde mål för sitt Greuther Fürth mot fjärdedivisionslaget Homburg på bortaplan, men i slutändan blev det ändå förlust med 2-1. För Fürth gjorde även svenske målvakten Andreas Linde 90 minuter.