Forsberg framspelare för Leipzig

Bundesliga

Första starten i Bundesliga under årets säsong.
Då assisterade Emil Forsberg till Leipzigs ledningsmål borta mot Borussia Mönchengladbach.

Emil Forsberg har inlett på bänken i Leipzigs två första Bundesliga-matcher under årets säsong. På fredagskvällen gjorde dock landslagssvensken sin första match från start.

Då var han inblandad i Leipzigs 1-0-mål borta mot Borussia Mönchengladbach.

När knappt tio minuter återstod av första halvlek fick ”Foppa” bollen utanför straffområdet och med ett känsligt instick hittade han in till Timo Werner. Anfallaren var säker när han fick läget och placerade in 1-0 till Leipzig från nära håll.

Leipzig vann matchen med 3-1 sedan Werner till slut gjorde ett hattrick. Forsberg blev utbytt i den 63:e matchminuten.