Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Frankfurt bekräftar förhandlingar - Filip Kostic reser inte med till Helsingfors

Bundesliga

Frankfurt möter under onsdagen Real Madrid i Uefas supercup i Helsingfors.
Stjärnan Filip Kostic reser inte med truppen till Finland på grund av slutförhandlingar med ny klubb, det bekräftar den tyska klubben. 

Foto: Bildbyrån

Enligt transfer-experten Fabrizio Romano är Filip Kostic på väg till Juventus. Han hävdar att de sista detaljerna håller på att slutföras innan Kostic reser till Turin för att slutföra övergången. 

Eintracht Frankfurt bekräftade under tisdagen att Filip Kostic inte kommer resa med till Helsingfors för lagets möte med Real Madrid i Uefas supercup.

- Filip uppträdde på ett exemplariskt sätt förra säsongen och spelade en stor roll i att laget vann Europa League. Vi har alltid sagt att vi inte kommer att stå i vägen för honom om erbjudandet var bra för alla parter.Vi pågår just nu lovande samtal med en annan klubb, säger Frankfurts sportchef Markus Krösche till klubbens hemsida

ANNONS

Sportchefen bekräftar också att det är klubben som man förhandlar med som har efterfrågat att Kostic inte ska spela mot Real Madrid. 

- Vi beslutade - på begäran av den eventuellt nya klubben att spela matchen mot Real Madrid utan Filip (Kostic). 

Utöver Juventus har West Ham också ryktats vara intresserat av Kostic.

Publicerad 2022-08-09 kl 11:53

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto