Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Haaland känner sig pressad inför flytten: "Vill bara spela"

Bundesliga 2022-01-15 kl 00:08

Erling Haaland kan lämna Borussia Dortmund i sommar.
Var han går är inte klart - men norrmannen börjar känna press från sin klubb att ta ett beslut.
- Jag vill egentligen bara spela fotboll, men det går inte nu, säger han till norska Viaplay.

Foto: Bildbyrån

Erling Haaland är ett av de hetaste namnen i fotbollseuropa och mycket tyder på att norrmannen kommer byta klubb i sommar. Efter Borussia Dortmunds seger över Freiburg får Haaland frågan hur han klarar av att fokusera på spelet när det skrivs mycket om hans framtid i medier.

- Senaste halvåret har jag valt att inte säga något alls av respekt för Dortmund. Jag har inte heller velat att andra här i världen snackar, men nu börjar jag känna att klubben pressar mig att få fart på saker, säger han.

Utöver det som skrivs i medier, som norrmannen tvingats vänja sig vid, känner han nu också att Dortmund vill se honom ta ett beslut så snabbt som möjligt.

ANNONS

- Klubben börjar lägga press på mig men jag får bara ta det. Jag har valt att inte säga något av respekt för klubben och supportrarna och ha fullt fokus på fotbollen men nu säger det sig själv att det börjar bli press från klubben, så det är väl på tiden att sätta fart på saker.

Stjärnskottet delar med sig av att pressen är så pass jobbig för honom att det kan innebära att han tar ett stressat beslut på grund av pressen han känner från Dortmund.  

- Det är det (var han spelar nästa säsong) de vill ha svar på så det betyder att saker måste hända. Jag har sagt att jag vill fokusera på fotbollen, om man har andra saker i huvudet blir det svårare men nu är det dags att sätta fart, säger han.

Viaplay: När skulle du ta ett beslut, om du inte kände att du blev pressad?
- Inte nu i alla fall. Nu är vi en tuff period med många matcher så jag skulle egentligen bara vilja spela fotboll, men det kan jag inte göra nu, säger han.

ANNONS
Sponsrat innehåll

Streama all sport från Telia, C More och Viaplay för 599kr

Paketet består av UEFA Champions League från Telia, C More Premium, Viaplay med V Premium och V Sport Golf. HBO Max kan väljas till utan extra kostnad.

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto