Hedlund och Nyman målskyttar i oavgjort svenskmöte

Bundesliga 2

Union Berlin och Eintracht Braunschweig spelade 1-1 under fredagskvällen.
Målskyttar: Simon Hedlund och Christoffer Nyman.

Tre svenskar fanns med från start när Union Berlin mötte Eintracht Braunschweig - fyran och trean i 2. Bundesliga förra året. Simon Hedlund för hemmalaget och Joseph Baffo och Christoffer Nyman för gästerna.

Och svenskarna skulle finnas med i huvudrollerna.

I den 52:a minuten friställdes den förre Elfsborg-spelaren av Sebastian Polter. Hedlund var mycket säker när han tunnlade målvaktenen och satte 1-0-målet.

Målet var mittfältarens tredje för ligasäsongen, i den sjätte matchen. Hedlund har dessutom gjort ett i den tyska cupen.

Tio minuter senare kvitterade gästerna. Efter ett fint förarbete av Selim Khelifi fick Christoffer Nyman öppet mål vid den bortre stolpen och kunde kasta sig fram och raka in 1-1. Det var anfallarens andra mål i ligan och tredje totalt under hösten.

Matchen slutade 1-1. Christoffer Nyman byttes ut tre minuter från slutet men Joseph Baffo och Simon Hedlund spelade hela matchen.

Exklusiv tävling: Vinn en Superfotbolls-weekend i London för dig och en vän