Hrgota hjälte för Frankfurt - Milosevic debuterade för Darmstadt

Tyskland

Branimir Hrgota imponerar i Eintracht Frankfurt. När laget slog ut Magdeburg ur den tyska cupen gjorde svensken sitt sjunde mål för sin nya klubb.

I juni lämnade Branimir Hrgota Mönchengladbach för Eintracht Frankfurt som också spelar i Bundesliga. Och det har gått bra. På försäsongen har den svenske anfallaren gjort sex mål i lagets träningsmatcher, bland annat två mot Celta Vigo och ett mot Atalanta. På söndagen fortsatte leveransen. Hrgota gjorde matchens första mål när laget tog sig vidare i cupen efter att ha slagit ut Magdeburg på straffar.

Hrgota satte 1-0 redan efter sju minuter och fyra minuter innan full tid kvitterade hemmalaget. Sedan satte Frankfurt fyra straffar medan Magdeburg bara satte tre.

Alexander Milosevic debuterade för sin nya klubb Darmstadt som slog ut Bremer SV ur cupen med hela 7-0. Milosevic inledde på bänken men hoppade in efter 30 minuter.