Hrgota målskytt i Greuther Fürths första seger för säsongen

Bundesliga 2

Branimir Hrgotas Greuther Fürth vann med 3-1 borta mot Holstein Kiel under lördagen.
Svensken gjorde lagets 2-0-mål och var strakt bidragande till segern.

Greuther Fürth, med svenske Branimir Hrgota i spetsen, mötte under lördagen Holstein Kiel på bortaplan. Hemmalaget Holstein Kiel har gått bra under inledningen av säsongen och var obesegrade inför matchen.

Det var något som Greuther Fürth skulle ändra på.

Laget tog nämligen ledningen efter bra sju minuter, då Paul Seguin öppnade målskyttet. Drygt 20 minuter senare skulle Hrgota kliva in i handlingarna. Svensken spelades fram av Marco Meyerhofer och gjorde inga misstag med avslutet. 2-0 efter bara 28 minuter.

2-0 stod sig till paus. Efter ungefär en kvart i den andra halvleken skulle Greuther Fürth göra ytterligare ett mål och utöka ledningen till 3-0 genom Håvard Nielsen.

Holstein Kiel skulle hinna med en 3-1-reducering, men närmare än så kom de inte, och när Fabian Reese tog rött kort med 20 minuter kvar. Då var matchen över och Greuther Fürth vann med totalt 3-1 på bortaplan - lagets första seger för säsongen.