Bundesliga

Eintracht Frankfurt körde över Bayern München, 5-1.
Ett av målen svarade svenske supertalangen Hugo Larsson för.
- Vi förtjänade att förlora, säger Bayern München-tränaren Thomas Tuchel till Sky.

Eintracht Frankfurt svarade för ett cupfiasko i veckan när det blev uttåg mot Saarbrücken i åttondelsfinal.

Till lördagens match mot regerande mästaren Bayern München hade laget repat mod. Rejält med mod.

Omar Marmoush satte dit 1-0 i den tolfte minuten och i den 31:e minuten utökade Éric Dina Ebimbe.

Sedan presenterade sig en svensk i målprotokollet. Efter en kontring fick supertalangen Hugo Larsson bollen vid straffområdeskanten. Därifrån vände och vred mittfältaren, innan han placerade in 3-0 i bortre gaveln, Larssons andra fullträff under tiden i Eintracht Frankfurt.

Bayern München reducerade före paus genom Joshua Kimmich, men i upptakten av den andra halvleken höll sig Éric Dina Ebimbe framme och prickade dit sitt andra mål i matchen. Ett mål som innebar 4-1 för hemmalaget.

Därefter fyllde även Borussia Dortmund-produkten Ansgar Knauff på med ett 5-1-mål för sitt Eintracht Frankfurt med halvtimmen kvar att spela.

Matchen slutade 5-1 till Eintracht Frankfurt.

- Vi förtjänade att förlora. Man kan skylla på alla när man haft en hel träningsvecka och spelar såhär, säger Thomas Tuchel till Sky enligt journalisten Fabrizio Romano.

Eintracht: Trapp – Buta, Tuta, Koch, Pacho – Knauff, Götze, Larsson, Dina Ebimbe – Chaibi, Marmoush.

Bayern: Neuer – Mazraoui, Kim, Upamecano, Davies – Kimmich, Goretzka – Coman, Choupo-Moting, Sané – Kane.

Publicerad 2023-12-09 kl 17:23