I underläge för åttonde matchen i rad - men Bayern vände till ny seger

Bundesliga

Bayern München är bra på att vända på underlägen.
I kväll stoppades man inte av att ligga under med 0-2 i paus mot Mainz.

När Mainz gjorde 1-0 i kvällens möte på Allianz Arena var det åttonde gången i rad som Bayern München hamnade i underläge i Bundesliga. I de sju föregående matcherna hade Bayern dock inte förlorat en enda gång trots underläget - och så skulle det inte bli nu heller.

Mainz, med Robin Quaison från start, ökade dock på sin ledning strax innan paus till 2-0.

I den andra halvleken började Bayern sin upphämtning, och när matchen var slut stod det 5-2 till hemmalaget på resultattavlan. Quaison hade dock ett tungt distansskott i ribban vid ställningen 2-2.

Segern gör att Bayern behåller ledningen i Bundesliga, där man just nu har två poäng ner till tvåan RB Leipzig. I nästa omgång möter man Borussia Mönchengladbach på bortaplan.